Веселин Минев, който води Арда при драматичния обрат с 3:2 срещу Славия заради наказанието на старши треньора Александър Тунчев, говори за евентуалния бараж за Лигата на конференциите, след като тимът от Кърджали изпревари "белите" на седмото място и се надява да играе срещу ЦСКА 1948 или Левски.

„Мисля, че с изключение на първите 20 минути владеехме инициативата. Мисля, че заслужено се поздравихме с победата, макар и инфарктно“, започна Минев след мача.

„Не мисля, че Славия толкова ни притисна, колкото ние не играхме. След 20-ата минута заиграхме както искахме. Втора контраатака ни направиха, минаха през целия център и 2:1. Намерихме сили да обърнем мача. За пореден път отборът показа характер. Аз мисля, че статичните положения ни попречиха да сме в шестицата. Това ни е ахилесовата пета. С течение на времето се надявам да изчистим този проблем. Мисля, че вече няколко мача ние нямаме загуба. Играем добре. Настроението в тренировките е приповдигнато. Отиваме в Пловдив за победа. Надявам се да я постигнем“, добави помощникът на Тунчев.

„Ние бяхме на незавидна позиция. Отдаде ни се шанс заради резултатите. Ако успеем, ще се радваме. Ако не, продължаваме. Ще отидем да спечелим баража, без значение дали ще играем срещу ЦСКА 1948 или Левски. Нямаме предпочитания“, завърши Веселин Минев.