Нападателят на Арда Преслав Боруков избухна срещу съдията Радослав Гидженов и БФС след загубата с 0:2 от Левски и пропуснатия шанс за класиране за турнира Лига на конференциите.

“Баражът бе много важен, но според мен няколко бързи картона за наши футболисти без основателна причина в началото наклониха в полза на Левски везните. Нямам какво да кажа повече. Вие видяхте, първо баражът беше на 10-ти според УЕФА, после го местят на 11, после пак го върнаха. Видяхте. Не разполагахме с пълна скамейка. За нас няма почивка, за тях има, за нас не", изрази Боруков недоволството си от съдиите и БФС.

"Мисля, че десет мача преди това нямахме загуба и мисля, че дадохме добра заявка за следващия сезон. Съжалявам за този мач, цял сезон се борехме за този бараж. Съдийството не беше равностойно, но поздравявам Левски. Те показаха класа и самочувствие. Не искам обаче да става по този начин и толкова очеизвадно. Оказа си влияние", добави футболистът на Арда.

"В момента имам договор с Арда. Сега имаме кратка почивка, събират ни след 10 дена и ще видим какво ще се случва. Не мога да кажа за моето бъдеще”, завърши Преслав Боруков.