ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българските фенове на баскетбол през тази нощ бяха сериозно разочаровани от информации, които първо се появиха в американските медии, а след това потвърдени от Сакраменто Кинг.

От съобщението става ясно, че Александър Везенков е с умерено изкълчване на десния глезен. Заради контузията спортист №1 на България ще бъде извън терена за период от 7 до 14 дни. През това време състоянието му периодично ще бъде проверявано от лекари, които ще преценяват дали е възможно завръщането му в игра.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

28-годишното крило се контузи при победата на „кралете“ над Атланта Хоукс (122:107) във вторник рано сутринта. В края на третата четвъртина той падна лошо при опит да блокира стрелбата на играч на „ястребите“. След това Везенков се хвана за глезена и се прибра за медицинска помощ в съблекалнята. Въпреки контузията българинът се върна в игра за последната част.

Още в дните преди мача с Атланта се появиха информации, че Александър Везенков има навяхване на глезена. Фенове присъствали на мачовете на Сакраменто твърдят, че проблемът е от началото на годината, когато българският национал често не играеше и докато гледа от пейката е налагал глезена си с лед.