ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Сакраменто Кингс сложи край на серията си от две поредни загуби и записа победа със 124:111 като гост на Минесота Тимбъруулвс. Двубоят не само беше част от редовния сезон на НБА, но и от турнира In-Season.

За съжаление българският национал Александър Везенков не игра за трети път от началото на сезона. Той беше на пейката на „кралете“, но не беше пуснат в действие от треньора Майк Браун. Това сякаш потвърждава информациите, че 28-годишното крило е гласен за размяна с друг отбор и вече не е в плановете на наставника на Сакраменто.

Везенков остана неизползвана резерва и на 9 ноември, когато отборът му победи Портланд Трейл Блейзърс със 121:118. На 21 ноември българинът пропусна загубата с 93:129 от Ню Орлийнс Пеликанс заради контузия на палеца на лявата ръка. Сега за втори път в рамките на четири дни, както и за втори мач от последните три на тима си, Везенков не взима участие.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Диарън Фокс беше най-резултатен за победата на Кингс. Той завърши мача с дабъл-дабъл, след като вкара 36 точки и направи 12 асистенции, а освен това прибави и 7 борби в актива си. Харисън Барнс наниза 18 точки, а Малик Монк добави 17. Домантас Сабонис също се отличи с дабъл-дабъл за Сакраменто – 15 точки и 11 борби.

Антъни Едуардс блесна с 35 точки за Минесота, докато Карл-Антъни Таунс и Руди Гобер завършиха с по дабъл-дабъл. Таунс наниза 27 точки и направи 11 борби, а Гобер вкара 12 и овладя 11 отскочили топки.

Сега предстои малка пауза за Сакраменто Кингс. Следващият двубой на отбора е на 29 ноември, когато е домакинството срещу Голдън Стейт Уориърс.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!