ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Американското баскетболно издание „Fadeaway World“ излезе с бомбастична новина, в която участва и българският играч на Сакраменто Кингс Александър Везенков.

Според информацията, най-добрият баскетболист на Евролигата за миналия сезон и съотборниците му при „кралете“ Трей Лайлс и Девиън Мичъл ще преминат в Торонто Раптърс като част от мултимилионна сделка, при която Сакраменто ще получи звездата на Чикаго Булс Зак Лавин и Паскал Сиакам от Торонто.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В замяна на Лавин „биковете“ ще вземат Харисън Барнс, Кийгън Мъри, Кевин Хъртър и Крис Дуарте от Кингс. Коби Уайт от Чикаго пък ще премине в Раптърс. 

Както е известно, вчера журналистът и писател Иво Иванов обяви, че Чикаго също има интерес към 28-годишния Везенков. Представители на Далас Маверикс също следят изявите на българския баскетболист.

Тази нощ Александър Везенков и Сакраменто Кингс гостуват на Минесота Тимбъруулвс. Двубоят, който ще започне в 3:00 часа българско време, е част от турнира „In-Season“. Припомняме, че „кралете“ в момента са на шесто място в Западната конференция на НБА с актив от осем победи и шест загуби.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!