ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Часове преди дербито срещу силния тим на Черноморец, "армейците" бяха изоставени от единия си благодетел. Синът на първия капитан на футболния ЦСКА реши да си тръгне в най-неподходящия момент, защото имал различия с един от най-титулуваните бивши играчи на "червените"  Роберт Гергов.

Драматичният спор остави ЦСКА без най-класните си чуждестранни играчи Йънг и Уесън. Така в битката срещу "акулите", ЦСКА влезе осакатен.

За щастие на малобройната червена публика в залата на ЦСКА, играчите показаха завиден дух и се биха като равен с равен с Черноморец.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

За жалост загубиха, но се биха достойно! Като истински мъже и цесекари. Георги Боянов, Виктор Гергов, Иван Спиров, Венци Петков, Бачев, Минков, Иван Димитров, Цеков, Радукич и останалите момчета заслужават признание за отличното си представяне и трябва да бъдат подкрепени.

Момчетата на Барчовски обаче няма как да продължат шампионския си поход в това състояние - само на желание и хъс, но без липсата на класните си попълнения.

Нищо не пречи Александър Чакмаков да преосмисли позицията си и да проведе нормален човешки разговор с Роберт Гергов в името на любимия им ЦСКА. Егото и дребнотемието са безсмислени, когато става въпрос за ЦСКА!

Затова още в следващите часове двамата силно обичащи "армейците" трябва да се разберат, преди да е станало късно и дългогодишните им усилия да се изпарят.

В противен случай играчите и привържениците на "червените" ще бъдат предадени!
Ивайло КРАЧУНОВ