Торонто Раптърс официално обяви сделката, при която Александър Везенков стана част от клуба след размяна със Сакраменто Кингс. Вчера се появи информация, че канадският клуб е поканил българския национал на спешни разговори в следващите дни, на които ще бъде дискутирано бъдещето му.

Счита се, че самият Везенков не е доволен от факта, че може да заиграе за Торонто, който беше един от най-слабите отбори в Източната Конференция на НБА. В Гърция вече се появиха информации, че Рапторс искат да информират спортист №1 на България за 2023 г., че планират нов негов трансфер.

В същото време един от най-достоверните източници за баскетболния Олимпиакос в социалната мрежа „Х“ твърди, че през следващата седмица ще бъде обявено завръщането на 28-годишния баскетболист при „червено-белите“. Той ще подпише договор за четири години срещу 3,8 милиона евро на сезон.

Има информации, че по време на разговорите за новия си договор с Олимпиакос Георгиос Барцокас (подписал до 2026 г.) е повдигнал темата за Везенков. Ръководството на клуба от своя страна го е информирало, че в следващите дни ще има среща с българина.