ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българската баскетболна звезда Александър Везенков тази нощ пропусна седми пореден мач за Сакраменто Кингс заради контузията на десния глезен. „Кралете“ загубиха с 96:117 като гост на шампиона Денвър Нъгетс.

Феновете все повече се чудят какво се случва с 28-годишното крило. Както е известно, Везенков за последно игра на 10 февруари при победата със 135:106 над Денвър. Тогава беше обявено, че на Спортист №1 на България за 2023 г. ще бъде направен повторен преглед след период от 4 до 6 седмици.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Според следящия от близо ситуацията в Сакраменто Кингс журналист Брендън Нунес в онлайн разговор с фенове изнесе вътрешна информация от клуба. От думите му става ясно, че за медицинския щаб ключовата дума е преглед и това далеч не е гарантира, че ще след него Александър Везенков ще върне на разположение на треньора Майк Браун.

Четири седмици след контузията изтичат на 9 март. На 23 март ще изминат шестте седмици. Тогава ще останат само 13 мача от редовния сезон. Ако се върне в игра за тези срещи, в тях Везенков трябва да върне формата си, за да е пълноценен за евентуалното участие в плейофите или баражите за класиране за елиминациите.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!