ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американските медии отбелязаха, че Александър Везенков и оставалите резерви на Сакраменто Кингс са се представили силно при загубата със 100:133 от Ню Орлийнс Пеликанс, което пък е спасило тима от по-голям резил.

Телевизия NBC пише в репортажа си за мача, че благодарение на играчите от пейката разликата е била съкратена, след като в един момент авансът на „пеликаните“ е достигал до 50 точки.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Александър Везенков получи повече шансове за изява заради контузията на десния глезен на Трей Лайлс и не подведе с изявите си. След като пропусна четири от последните пет мача на тима си, българинът беше един от най-резултатните за Сакраменто с реализираните 11 точки“, анализира „Сакраменто Бий“.

„Няма какво толкова да кажа за мача – сритаха ни отзад. Съжалявам за хората, които платиха за билетите си за мача. Играхме слабо, не показахме желание да се борим. Представянето ни нямаше нищо общо с нашата игра. Дори не бяхме близо до съкращаване на голямата разлика. Беше ясно, че работата не върви, след като Кийгън Мъри, Деарън Фокс и Малик Монк вкараха само пет коша от 29 стрелби. Поздравления за Ню Орлийнс. Дойде в нашия дом и през целия мач ни сритваше задниците“, коментира треньорът Майк Браун.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!