“Левски” записа четвърта поредна победа в баскетболната Балканска лига. Тимът на Тити Папазов се наложи с 88:82 над Куманово. Македонският тим е лидер в класирането на турнира, а в зала “Универсиада” беше сложен край на серията му от пет последователни успеха в надпреварата.
 
“Левски” се оттегли на полувреме с 10 точки преднина – 49:39, но в края на третата част този аванс беше намален само на една точка. Това беше единствената четвърт, която “сините” отстъпиха на Куманово. Играчите на Папазов обаче спечелиха последната част с 19:14 и в края триумфираха с 6 точки разлика.
 
Най-резултатен за успеха на “Левски” беше Лайънъл Чалмърс, който завърши с 21 точки. Павел Иванов добави 17 точки и 8 борби. Христо Захариев вкара 14 точки, а Николай Върбанов наниза 12 точки.
 
Най-силно в мача се представи Урош Лукович от Куманово, който се отличи с дабъл дабъл – 23 точки и 14 борби. Ройс Паран вкара 15 точки, а Дарко Станимирович и Мариян Янески добавиха по 11.
 
“Левски” е с актив от 4 победи и 2 загуби от началото на сезона в Балканската лига. Куманово е с пет победи и две загуби.