“Левски” записа четвърта поредна победа в баскетболната Балканска лига. Тимът на Тити Папазов се наложи с 88:82 над Куманово. Константин Папазов остана доволен от играта на своите.

"Играхме слабо в защита в третата част. Направихме една добра серия за зрителите. И двата отбора вкарваха, имаха по 20 точки за пет минути, което не е добре, но все пак те са добър отбор. Съжалявам само за пропуснатите наказателни удари накрая, не че разликата ще е фатална, но сме изпуснали четири пъти по един фаул. Все пак в решаващите моменти играхме добре в защита. Важна е победата, заяви Папазов.

- Беше ясно, че няма да бъде лесно, но я взехме. Много е дълго първенството, за да говоря дали е важна или не разликата. В третата четвърт сме получили 29 точки, а в следващата 14, което значи, че има реакция. Не е редно обаче да има такива полюси. Нека да не са 14, но в двете да са по 18 и ще е общо 36 точки, което е приемливо. Вярно е, че им влязоха и малко щастливи тройки, но това е стила на отбора на Куманово."