Общо 299 точки бяха вкарани в Мача на звездите на НБЛ, в който отборът на Шкода се наложи над тима на Turkish Airlines със 150:149 след продължение. Начело на победителите бяха националният селекционер Любомир Минчев и Александър Дяковски, а на треньори на другия отбор бяха Мануел Марков и Велислав Вуцов.

За най-полезен играч в шоуто беше избран Джордан Семпъл, който се отличи с дабъл-дабъл от 24 точки и 11 борби. Травис Даниел от Балкан бе най-резултатен за победителите с 30 точки, а 28 реализира Божидар Аврамов. Ди Джей Шелтън реализира 18, а 14 точки имаше Дани Гибсън. За загубилите страхотно се представи Омари Гудул от Берое с 37 точки, Андрей Иванов отбеляза 24, Константин Коев реализира 23, а Арън Джоунс - 22.

На почивката в баскетболното шоу се включиха актьорът Асен Блатечки, капитанът на футболния Черно море Георги Илиев, футболните треньори Велислав Вуцов и Георги Иванов-Геша, бившият баскетболист и настоящ коментатор в БНТ Симеон Найденов и капитанът на волейболния Черно море. Геша се отличи с феноменална тройка но неговият тим, допусна обрат и загуби.