Най-голямото шоу в българския баскетбол - HDI Мачът на звездите 2014, ще започне с час по-рано. Двубоят е на 23 февруари във Варна и ще започне от 18:30 часа, а не както беше обявено по-рано в 19:30. Промяна се прави по настояване на излъчващата телевизия „ТВ 7“, за да може да се обгърне по-голяма аудитория. Мачът ще се излъчва директно по „Нюз 7 „от 18:30 до 20:30, а после пълен запис ще бъде излъчен от 23:00 часа и по „ТВ 7“.
 
Очаква се днес да бъдат обявени съставът на Черно море Солвей Соди, който ще излезе в демонстративен двубой с тима на „Volkswagen“ като част от събитието и участниците в конкурсите Супер Чък Умения, Троя Тойки и Хипер забивки. Това ще стане на пресконференция във Варна с участието на легендарния треньор Симеон Варчев - водил Черно море в периода 1997-2000, играчите на "моряците" от този период Иван Друмев, Левен Белберов и Спас Натов.
 
Специална изненада готвят от Организационния комитет на събитието за музикалната програма. Няколко песни ще се изпълнят на живо от баскетболист и балет, но повече подробности в следващите дни. Билетите за събитието се продават онлайн в Ticketpro.bg, както и в цялата мрежа на компанията, при цени 9 и 7 лв.