ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мощна атака на фенове на Сакраменто Кингс срещу отношението към Александър Везенков от страна на треньора Майк Браун отново заля социалните мрежи, след като вчера родният баскетболист беше ползван по изключително странен начин от наставника на тима. Саша получи по-продължително време за игра при загубата със 113:130 от Портланд Трейл Блейзърс едва в края на мача, когато на терена беше предимно с най-дълбоките резерви.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Привърженици на „кралете“ от цял свят продължават да настояват 28-годишният българин да получава повече време за изява и дори да получи място в стартовата петица на отбора. Вече няколко дни Майк Браун е атакуван от фенове в социалните мрежи заради най-добрия баскетболист в Евролигата за миналия сезон.

Французинът Пиер Мине, който живее и учи в Румъния, дори пише, че подозира някакво лично отношение от страна на треньора към Везенков.

Неговият френски сънародник, използващ името Кики в социалната мрежа „Х“, изрази недоумението си от малкото време за изява, давано на българския баскетболист.

Американски фенове на Сакраменто продължават да настояват, че Александър Везенков трябва да заеме титулярното място на Харисън Барнс, които играе значително повече от Саша, но средните му показатели са близки до тези на българина.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!