ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

България гостува на Естония във финал-реванш от квалификациите за Европейското първенство по баскетбол през 2015 година. Двубоят е днес в Талин от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по НЮЗ7. В първия двубой в София нашите победиха с 58:55 и трябва отново да спечелят или загубят с максимум 2 точки разлика, за да бъдат крайни победители. Именно крайният победител ще се класира директно на Евро 2015 по баскетбол. Другият отбор ще мине през ситото на квалификациите догодина.

По време на целия квалификационен турнир имаше възходи и падения, слаби и силни мачове. Едни бяха сърдити и продължават да се сърдят, правейки се на големи звезди. Други даваха всичко от себе си и спасяваха отбора във важни моменти. Момчета, забравете за звездоманията, скъпите коли и живота извън игрището. Забравете всичко за 40 минути и играйте днес за България. За да може след това с високо вдигнати глави да отговорите на критиците. Треньорът Константин Папазов има прекрасна възможност да извади българския баскетбол от дъното, в което сме в последните години. Класиране още днес на Европейското през 2015 година ще превърне треньора, помощниците му и баскетболистите в истински българи.

Иван Лилов призова преди няколко дни: „Повярвайте ни!“ Бъдете сигурни, че баскетболна България ви стиска палци днес. И ви вярва! Вярва на Деян, Калоян, Чавдар, Бранко, Божидар, Иван, Александър, Асен, Павел, Николай, Веселин и Христо, водени от Константин, Тони, Мирослав и Бранко. Ако не беше така, феновете нямаше да напълнят „Универсиада“ преди няколко дни за първия мач с Естония. Покажете, че днес сте истински мъже и герои, а не разглезени сърдити деца. Направете го!

Естония - България
Днес от 20:00 часа
Пряко по НЮЗ7

ЕСТОНИЯ


ЕСТОНИЯ: 1.Стен Сок, 2.Герт Дорбек, 3.Грегор Арбет, 4.Райн Радик, 5.Янар Талц
Резерви:
Танел Сок, Райн Вейдеман, Мартин Дорбек, Тимо Ейфхус, Рейнар Халик

БЪЛГАРИЯ



БЪЛГАРИЯ: 1.Бранко Миркович, 2.Чавдар Костов, 3.Иван Лилов, 4.Деян Иванов, 5.Николай Върбанов
Резерви: Божидар Аврамов, Александър Янев, Калоян Иванов, Асен Великов, Веселин Веселинов, Христо Захариев