Организаторите на благотворителното шоу за спасението на баскетболния "Левски" измислиха още един начин за набиране на финансови средства в този тежък за клуба момент. Както е известно, тази неделя от 15:00 часа в зала "Арена Армеец" ще бъде събитието, което има за цел да спаси отбора на Константин Папазов.

Съобщението от "сините":

Скъпи приятели, Обещания артикул, произведен специално за събитието на 15.02. в зала "Арена Армеец" е вече наличен в магазините ни. Това е тренировъчен екип, изработен от висококачествен дишащ полиестер като на най-големите марки и на символична цена от само 15.00 лв.

Всички приходи от продажбата ще отидат за момчетата от баскетболния отбор на Левски София, донесли ни три купи за 100 годишния юбилей. Те заслужават цялата ни обич и подкрепа, защото не предадоха отбора и въпреки че не са получавали заплати от месеци, продължават да бранят достойно името на Апостола. Подкрепете ги, като закупите този прекрасен продукт и не забравяйте да си вземете билет за шоуто, защото вече се изчерпват.

Първите 300, които си закупят екипа, получават и страхотни подаръци от нашия партньор и генерален спонсор на събитието - АРТ-93.

Може да го закупите от:
  *  Нашите магазини на бул. "Тодор Александров" 23 и ул. "Цар Симеон" 74
  * Онлайн на адрес http://fanshop.nkp.bg/?pid=3&id=181
  *  В деня на събитието от мобилните ни щандове в зала "Арена Армеец".