Треньорът на "Левски" Константин Папазов се просълзи след загубата от Черно море Порт Варна, която сложи край на сезон 2014/15 за "сините". Избраниците на Тити отстъпиха с 68:77 и бяха елиминирани от четвъртфиналната серия в НБЛ.

Папазов заяви, че "Левски" е преминал през един от най-трудните сезони в историята си. Ексцентричният специалист отправи и молба към другитв клубове в първенството да дадат шанс на "сините" да се спасят и да не разграбват отбора веднага.

"Нямахме нито за секунда късмет през този сезон. Сега точно когато бяхме в подем, Павел Иванов се контузи и те използваха това. Радвам се, че поне през второто полувреме показахме себе си, както играхме през януари и февруари, защото в последните седмици блясъка се беше загубил", коментира Папазов.

"Генерално изиграхме един много тежък сезон и се надявам през този месец да се мобилизираме, защото е недопустимо да оставим София без баскетболен отбор в НБЛ. Искам да помоля всички клубове да изчакат и да ни дадат шанс в следващите 1-2 месеца да се спасим и да запазим този отбор, а не да започнат да разграбват веднага. Факт е, че единствено от Рилски спортист показаха морал, докато всички други мътиха главите на играчите", добави Тити Папазов.