ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

ЦСКА спечели бронзовите медали в Националната баскетболна лига, след като победи категорично в два мача Рилски спортист в серията за третото място. Това явно не се хареса особено на президента на тима от Самоков инж. Петър Георгиев, който нападна „армейците“ след поражението снощи в тяхната зала в столицата.

"Някои отбори не играят феърплей спрямо останалите, защото до Нова година са с един състав, а след Нова година взимат скъпи играчи и обръщат първенството. Това не е добре за баскетбола. Разбира се, че и ние можехме да направим такова нещо, обаче е в интерес на феърплея, ако играеш през целия сезон със същия състав. Да изгоня трима души от тези, които са играли, и да взема трима с по-високи заплати и да разваля всичко?", коментира афектираният Георгиев. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"В тази зала не трябва да се играе баскетбол. Виждате, че има и метални винтове. Такава зала в света няма. Да се играят тук полуфиналите и финали, след като имаме правилник, в който пише, че в зала под 500 човека не може да се играе баскетбол... За тази публика, която имат ЦСКА, и тази зала е голяма, защото имат 20 души", отсече президентът на Рилецо. 

"Сега не можем да намерим телевизия, която да предава първенството. Казват, че няма гледаемост. Как да има гледаемост, като се правят такива маймунджалъци. Особено последният мач в Бургас, за който нямам думи да оприлича на какво приличаше. Тримата не са нито съдии, нито нищо. След ситуацията в Бургас аз съм на прага да се откажа от баскетбола. Ако тези тримата, които направиха това престъпление в Бургас и не ги накажат, се отказвам от баскетбола", закани се инж. Петър Георгиев.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!