ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сакраменто Кингс победи лидера в Западната конференция на НБА Минесота Тимбъруулвс със 124:120 след продължение като гост. "Кралете" отново бяха без най-добрия български баскетболист Александър Везенков, който лекува контузия. Треньорът Майк Браун не можа да разчита и на звездата Диарън Фокс. 

И без тях обаче Сакраменто успя да изненада един от най-добрите отбори от началото на сезона в НБА, и то в неговата зала. "Кралете" водеха в резултата през по-голяма част от мача, но позволиха на "горските вълци" да стигнат до равенство 115:115 след 48 минути игра. Продължението на срещата беше нискорезултатно, като Сакраменто позволи на съперника да вкара само пет точки, а в атака се представи по-добре. 

 Toп Коефициенти за Спортни Залози!

Най-резултатен за победителите беше Малик Монк с 39 точки. Отново на висота беше Домантас Сабонис. Литовецът завърши с "дабъл-дабъл" - 21 точки, 15 борби, а към тях добави и 8 асистенции. Кийгън Мъри завърши със 17 точки. 

За Минесота Джейдън Макданиелс вкара 26 точки, а Карл-Антъни Таунс добави още 19 т. 

"Горските вълци" остават начело на Запад в НБА с баланс от 42 победи и 18 загуби. Сакраменто е седми към момента с 34 успеха и 25 поражения. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!