Треньорът на баскетболния „Левски” Константин Папазов очаквано остана разочарован от поражението от Черно моред със 78:98 в среша от 20-ия кръг на НБЛ. Тити Папазов не изключва възможността „сините” да изпаднат извън първите четири отбора в класирането, което ще ги постави в по-неизгодна позиция в плейофите.

„Играем мач за мач, каквото успеем да постигнем. Трябва да бъда обективен - на този етап единствената ни цел беше да спасим отбора. В състав сме, с който трудно можем да се противопоставим. Колко мача може да спечелим от тук нататък, ще бъде добре за нас. Няма натиск от гледна точка на класиране. Най-нормално е тези отбори да ни изпреварят, които са зад нас, защото водят по-добър тренировъчен процес от нас”, сподели Тити Папазов след мача.

„Ще се борим на базата на нашите амбиции и на подкрепата, която имаме от феновете, да останем в четворката, но има обективни реалности. Не може само с еуфория и амбиции. Имаме много млади хубави играчи, които ще бъдат героите на българския баскетбол след време, но на този етап още не са готови”, допълни наставникът на „сините”.