"Левски" победи Лукойл Академик в дербито на предпоследния кръг на първенството. "Сините" се наложиха в Правец с 97:93.
Треньорът на “сините” Тити Папазов коментира успеха, както и други актуални теми.

"С нищо не можеше да се промени класирането. Ние нямаше как да отидем четвърти. При нас мотивацията е била малко по-голяма в този мач. Предстои ни Балканска лига. Имаме класа и трябва да я доказваме във всеки един мач, заяви Папазов.
- Двата отбора се борят за успеха, до болка се познаваме. Не е добре да се губи. Ние не може да бъдем домакини. Лукойл избраха да играят в Самоков. Имаме четвъртфинал, преди това Балканска лига. След пародията във Варна, пети ще са Ямбол. Вариантите са Плевен и Рилски спортист. Далеч е още. Не мога да мисля за нещо, което е в края на май. Имаме доста интересно състезание другата седмица", каза Тити по повод битката за титлата и мачовете в Балканската лига.

"Ще гледам мача във Варна на запис, за да преценя дали е пародия. Има отбори, които си избират противника. Балкан е много силен отбор. Обективно погледнато, отборът, който заслужава да е втори е Балкан. Човек трябва да вярва до последно, заяви още Папазов, отговарайки на въпрос относно шансовете на тима за второто място. - Четвърти ден работим за Балканската лига. Подготовката за Лукойл беше няколко дни, цяла седмица се готвим за мача с Балкан. Джордже Мичич ще е на линия за Балканската лига. Относно националния тим...Категорично твърдя, че българин трябва да е треньор.”