Баскетболният "Левски" загуби гостуването си на Пея в Косово в Балканската лига. "Сините" отстъпиха с 68:75, но се представиха прилично.

"Не успях да гледам първото полувреме, в което сме играли добре. Имах лични ангажименти и срещи с ръководни фактори в българския баскетбол. Доволен съм, че показваме добро и различно лице за разлика от мача със Спартак (Плевен), който бе позорен за нас. Вярвам, че тези момчета ще успеят да се вдигнат и да докажат, че имат качества в следващите два много важни двубоя - срещу Академик Пловдив и Берое", заяви Константин Папазов пред БЛИЦ.

"Вчера имахме и малшанс. Алекс Симеонов излезе още в 3-ата минута. Никой не може да гарантира какво щеше да се случи, ако беше останал на игрището, но смятам, че с негово присъствие щяхме да бъдем крайни победители. Късата резервна скамейка също оказва влияние в такива моменти", допълни президентът на клуба и Националната баскетболна лига (НБЛ).

"Явно играем по-добре в Балканската лига и вероятно проблемът ни е и психологически. Това обаче не променя факта, че сме с една победа и четири загуби от началото на сезона в първенството. Няма как да бъда доволен при подобни резултати. Ще има сериозни корекции в отбора, както сред играчите, така и финансови. Явно на някои главите им се замъглиха. Ще се наложи да ги върна във финансовата реалност", завърши Папазов.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ