Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов говори преди финала за Купата на България между "сините" и ЦСКА утре вечер от 18:00 часа. 

"Аз съм много доволен, защото когато се роди тази идея, знаехме, че има големи рискове и можем да бъдем критикувани. Затова, че нивото на нашия баскетбол явно не е дорасъл "Арена София" да е трибуна на такъв турнир като Купата на България. 

Аз съм приятно изненадан от посещаемостта и от атмосферата. Причина за това е изравнената класа на отборите. Дори една разколебана игра през първото полувреме на отбора на Ямбол не може да замъгли много силното представяне от всички и интригуващите двубои.

Безкрайно съм щастлив, че Левски е на финал. Ако някой е вярвал, че Левски и ЦСКА ще са на финала за купата... През март никой не е вярвал. Ние поставихме много висока цел - да запазим отбора, защото имахме ангажимент към хора, които са защитавали Левски. 

Целта беше да оцеляваме. Имахме низ от положителни съвпадения. С по-скромни възможности направихме отбор и това е огромна награда за всички. Утре излизаме за победа и смятам, че имаме своите шансове", заяви Папазов.