Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов заяви, че отборът му закономерно е достигнал до финала на турнира за Купата на България. Утре от 18:00 часа "сините" ще се изправят срещу вечния си съперник ЦСКА в спор за трофея за първи път от 30 години насам. 

"Ние през целия сезон изпитвахме трудности. Правим състава в движение, работим и се стараем. Смятам, че закономерно достигаме до финала. Доста отбори ни подценяват, но съставът ни е изграден от опитни играчи с характер, които през годините са доказвали, че имат място в България. Този финал за нас до момента е най-доброто постижение, надявам се след утре да имаме още по-добро. Знам, че всички в ЦСКА очакват труден мач, така че ние ще дадем максимума от себе си. 

Надявам се да има хора в залата, защото наистина този турнир, който се организира, трябва да стане традиция да се играе в тази зала години наред. Във Франция турнирът се играе в зала "Берси" в Париж всяка година. Неутрална зала и най-добрата такава. Трябва да се поставят високи цели и мечти, за да се върви напред. Ако искаме българският баскетбол да върви напред, всеки трябва да захвърли своето его. Надявам се утре да стане хубав мач с интрига до края и по-добрият отбор да победи", заяви Ангелов.