“Да, бях афектиран и съжалявам за някои неща”, заяви Константин Папазов, след като БЛИЦ го потърси за право на отговор. Тити бе едно от главните действащи лица на скандала, разразил се след баскетболния мач между женските отбори на “Левски” и Хасково (85:68). От щаба на гостите обявиха, че известният треньор се е държал грубо, блъскайки и дърпайки изпълнителния директор на клуба Станислав Станков и един от феновете в залата – Григор Стоядинов.
 
“Нека сега ви разкажа истина. Аз бях провокиран от арогантното поведение на Станислав Станков и неговата дъщеря Станислава, както и от Григор Стоядинов. Отидох на мача в края на първото полувреме. “Левски” водеше с 21 точки разлика. Седнах спокойно да гледам. Бях в настроение – все пак предния ден мъжкият тим на “Левски” победи Лукойл-Академик. До мен беше вашият колега Тодор Димитров. Той е свидетел на всичко!
 
Гледам си аз спокойно двубоя, но изведнъж започвам да чувам отвратителни подвиквания от страна на Станислав и Григор по адрес на съдиите и нашия клуб. То не бяха обиди, то не бяха закани. Не е за приказване. Замълчах, макар че ми идваше да стана от стола и да изригна. Какво обаче се получи? Разликата в точките се стопи – от 21 стана само 3. Гостите продължиха да викат, да крещят, да обиждат. Е, кажете ми, от желязо да си, пак ще реагираш. Да, признавам, че хванах Станислав за ризата и го придърпах на една страна. Казах му право в очите: “Шошо, така ще се държиш в Хасково, моето момче!”
 
После наистина блъснах Гришата, с когото се познаваме от малки. Но не видях, че той е с детето си. Честно ви казвам – не видях. За което най-официално му се извинявам. Искам обаче да попитам г-н Стоядинов – това нормално поведение на баща ли е? Може ли в присъствието на своята рожба той да се държи по такъв ужасяващ начин. Недопустимо е, недопустимо!!! Не му отива на годините и на авторитета, който си е изградил. А това не е пример на поведение пред дете. Пред собственото ти дете! Казват, че съм бил настъпил тим-мениджъра на Хасково Николай Петров? Не е вярно, просто той стъпи под крака ми! Аз уважавам Станислав Станков. Уважавам и дъщеря му Станислава. 
 
Искам още веднъж да подчертая – бях провокиран. Да ме извиняват в Хасково, но нека се научат да губят. Когато през октомври те спечелиха мача срещу “Левски”, отидох и им стиснах ръцете. После дадох интервю пред местно радио и ги засипах с похвали. А видяхте каква беше тяхната реакция в събота вечерта.
 
Не е вярно и друго – че по време на скандала не е имало представители на СОТ. Да, нямаше полицаи. Но ако имаше, бъдете сигурни, че щяха да изведат от залата тези, които се държаха просташки.
 
Желая успех на женския баскетболен тим на Хасково. Клубът е вторият по бюджет в групата. Дано успеят. Ще помоля само треньорът на отбора – Елена Станкова, съпругата на Станислав, да бъде малко по-спокойна. Същото желая и на мъжа й, както и на дъщеря им Станислава”, завърши Тити.