ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски отговори на нападките, че се е класирал на финала за Купа  България заради странични фактори и съдийски отсъждания. Атаката срещу „сините“ дойде от треньора на Черноморец Васил Евтимов и президента на клуба Васил Стоянов. Бургазлии загубиха драматично полуфиналната битка вчера.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Написаното от БК Левски:

„От името на баскетболисти, треньорски щаб и ръководство на Левски, бихме искали да споделим с вас следното:

Не сме съгласни по този начин да се омаловажава трудът ни, както на играчите, така и на треньорите. Мислим, че всички положихме много усилия, в хода на целия сезон, и въпреки огромните трудности, постигнахме един невероятен успех с класирането си на финал за Купата на България. Смятаме, че нашата игра, нашите качества, нашата работа, са причина Левски утре да е финалист и да се бори за трофея. Всеки, който твърди противното, по наше мнение проявява огромно неуважение към баскетбола като игра. Не искаме да влизаме в полемики, но държим на уважение към нас и труда, който полагаме всеки ден и знаем, че и съперниците го правят също!

Ние безкрайно уважаваме отбора на Черноморец, старши треньора Васил Евтимов, който също е носил екипа на Левски, и работата в баскетбола в град Бургас. Надяваме се на подобно отношение и призоваваме към взаимно уважение.  Левски винаги търси причините за загубите си в своята игра и представяне на първо място, и в този случай не бихме искали фокусът да се измества върху външни фактори. Няма да се оправдаваме никога и искаме да срещаме подобно отношение от останалите.

Също така бихме искали да обърнем внимание и на БФБаскетбол, към отношението към нашия състезател Серхий Павлов, който бе нападнат вербално от представител на ръководството на Черноморец, уважавана фигура в нашето общество. Само навременна намеса на нашия щаб предотврати и физически контакт между двамата. Серхий Павлов и никой баскетболист, треньор, човек, не заслужава подобно отношение, и бихме искали федерацията и компетентните органи да обърнат внимание на ситуацията.

Надяваме се финалът да стане празник, за нас е чест да сме там и ще оставим за пореден път всичко на терена за победата!

Бъдете с нас в битката в петък, 24 март, 19.00 часа в Арена София!

Само Левски!“

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК