Женският баскетболен Монтана се класира на финал за Купата на България по баскетбол. Тимът на треньора Стефан Михайлов победи Хасково 2012 с 84:80 в полуфинал и днес ще играе с Берое, който отстрани Дунав 8806 в другия полуфинал.

"Поздравяам баскетболистките от моя отбор. Бяха по-добри през целия мач. Бяхме много концентрирани, съсредоточени, организирани и дисциплинирани. Хасково просто нямаше с какво да ни изненада", коментира Стефан Михайлов.

"Познавахме Хасково отлично. Ние ги победихме наскоро и не сме полагали извънредни усилия да ги разучаваме, защото нямаше нужда. Дадохме всичко от себе си и напълно заслужено сме на финал. Не приемам обвиненията, че съдиите са ни помагали", допълни Михайлов.

"Ако Елена Станкова има претенции към реферите, нека си спомни кой искаше промени в Наредбата на държавното първенство преди началото на сезона, така че то да не бъде част от лигата. И в момента държавното първенство при жените не е част от лигата, а е под шапката на българска федерация баскетбол", коментира още Стефан Михайлов, цитиран от BBall.bg.

"Може да поканим Елена Станкова за лектор на някой семинар за съдийството", отговори Михайлов на нападките на колежката си по повод съдийството./БЛИЦ СПОРТ