ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Треньорът на Александър Везеков в Сакраменто Кингс - Майк Браун засипа тима си с критики след загубата със 121:126 от Индиана Пейсърс тази сутрин. Той се ядоса на всички играчи, като подчерта, че е разочарован от резервите, сред които бе и българинът.

Везенков отбеляза 7 точки за 11 минути на игрището, като той и Малик Монк единствени от появилите се от пейката записаха актив.

“В нападение не получихме достатъчно помощ от играчите от пейката ни. Реалността е такава, че вкарахме 121 точки при 52% стрелба от игра и 40% от тройката. Някой би си помислил, че това би било достатъчно да победиш, особено като получиш 32 наказателни удара.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Играчите ни от пейката не бяха на ниво, но въпреки това ние вкарахме достатъчно и имахме възможност да отбележим още повече от наказателната линия, защото стреляхме 58% от тази зона. Изпуснахме 14 фала, което е твърде много. В защита позволихме да ни вкарат 126 точки при 55% стрелба от игра.

Леко съм притеснен, че играчите ни от пейката не вкарваха, но съм по-притеснен от това, че пейката и титулярите ни не се представиха на нужното ниво в защита, което щеше да ни донесе победата”, заяви Браун, без да посочи конкретни имена или такива, които правят изключение от думите му.

Припомняме, че по-рано днес фенове на Сакраменто Кингс скочиха на треньора, че не дава достатъчно време на Везенков.