Продължава подготовката за Финалната четворка на Еврохолд Балканска лига, като всички отбори вече са на линия в Самоков.

Още вчера пристигнаха македонските Фени Индустри и Фершпед Работнички. Баскетболистите на Фени демонстрираха най-голям респект към продстоящото събитие, като веднага след настаняването си се отправиха към зала "Арена Самоков" за вечерна тренировка, която продължи до полунощ.

Днес в 9:15 сутринта в хотел "Ела" Боровец пристигна и отборът на Мега Хипо Лизинг (Сърбия), които започнаха своята подготовка с разбор на мачове на своите съперници, чийто срещи изгледаха на DVD.
 

Утре (24 март) от 12:30 часа, ще бъде първата работна пресконференция, на която треньорите на четирите отбора от "Final 4" заедно със своите капитани, ще споделят очакванията си от предстоящите срещи, информира bulgarianbasket. Пресконференцията ще се проведе в конферентната зала на хотел "Ела" - Боровец.

Отново в този хотел, но на следващия ден (25 март) от 13:00 часа ще се проведе и обещаната от Председателя на надзорния съвет на Еврохолд България Асен Христов и Спортния директор на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига Шай Щрикс пресконференция, която ще осветли с подробности бъдещето на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига.

На срещата ще присъства Коста Илиев – Спортен директор на ФИБА – Европа, както и президентите на баскетболните федерации на Сърбия, Македония, Турция, Гърция, Румъния и Израел.

Първите мачове от Финалната четворка на Балканската лига са на 24 март. От 18:00 часа Рилски спортист излиза срещу Мега Хипо Лизинг, а от 20:15 часа е Фени Индустри - Фершпед Работнички. /БЛИЦ