ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

На 90% е сигурно, че Александър Везенков ще реализира трансфера си в НБА и още през това лято ще напусне Олимпиакос, за да премине в Сакраменто Кингс. За това информира авторитетният журналист Шон Кънингам, който се занимава пряко с отразяването на “кралете” и представянето им отвъд океана.

“Сакраменто трябва да вземе много важно решение по въпроса с Харисън Барнс. Подобна е и ситуацията при Трей Лайлс и Саша Везенков, за когото се очаква да се присъедини към отбора още това лято. На 90% е сигурно, че той ще акостира при “кралете”, заяви Кънингам.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

В договора на българина е заложена опция за неговото откупуване, която достига максимално 1,5 милиона евро. Спрямо правилата Сакраменто може да покрие около половината от тях, като другата половина трябва да бъде поета от самия Везенков.

Настоящият контракт на лидера на “червено-белите” с гръцкия клуб е валиден до лятото на 2025-а.

В момента мислите на Везенков са насочени изцяло към участието на тима му в заключителната фаза на сезона в Евролигата. Тази вечер Олимпиакос се изправя срещу Фенербахче в мач №3 от четвъртфиналната серия между двата тима, като резултатът в момента е 1:1 победи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК