Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Ситуацията с родната баскетболна звезда Александър Везенков може да претърпи неочакван обрат, твърди гръцкото издание koolnews.gr.

Преди дни няколко издания в страната гръмнаха с новината, че българинът се завръща в Олимпиакос, а някои дори публикуваха подробности за многомилиония му договор.

Новият му тим Торонто Раптърс обаче не изглежда склонен да го пусне обратно в Олимпиакос, а и самият Везенков изглежда разколебан, твърди koolnews.gr.

"Предвид уникалната възможност, която би получил в НБА, Александър Везенков обмисля да остане отвъд океана още една година. Перспективата да продължи в Националната баскетболна асоциация би му дала възможност да се утвърди в лигата", пише още koolnews.gr и добавя:

"Да успееш в НБА не е лесна задача, но Везенков вече е показал, че има всичко необходимо, за да го направи. Участието му в отбор от ранга на Раптърс, който инвестира в развитието на играчите си, е отлична възможност за него."

"Оставането в НБА не е само личен избор, но решението би могло да бъде повлияно от съветите и очакванията на семейството и близките му", завършва koolnews.gr.