Слуховете за раздяла между Димитър Бербатов и Фулъм се засилиха още повече, след като медиите в Англия също разтръбиха информацията за евентуалното преминаване на българина в турската Суперлига. Наскоро Трабзонспор поднови интереса си към 32-годишния нападател. Турският тим и по-конкретно президентът на клуба Ибрахим Хаджиосманоглу искат да привлекат Бербатов, измъквайки го от закъсалия Фулъм.

"Дейли Мирър" твърди, че българският нападател на "котиджърс" ще напусне Острова още през януари, като ще поеме в посока Турция. Изданието съобщава, че Трабзонспор има нов спонсор и очевидно няма да щади средства за селекция. С пари на Хаджиосманоглу ще помага Али Агаоглу - бизнесмен, който е готов да извади нужните средства за привличането на Бербатов.

"Да, българският нападател влиза в нашите планове. Целта е да прибавим качество към отбора. Бизнесменът Али Агаоглу ни е обещал да ни помогне за подсилването на отбора с една звезда. Той ще допринесе за осъществяването на този трансфер, който ще осъществим през зимния трансферен прозорец", заяви босът на Трабзонспор Ибрахим Хаджиосманоглу.

Както е известно, Бербо не се представя много убедително от началото на сезона във Висшата лига, като има само 1 попадения на сметката си. Вчера българинът пропусна петата поредна загуба на Фулъм, този път с 0:3 от Уест Хям, тъй като е болен.