ПАОК и Димитър Бербатов ще трябва да се борят за място в топ 5 на гръцкото първенство, за да се класират за евротурнирите догодина.
 
След прекратяването на турнира за Купата на Гърция, страната остава с пет квоти за евтотурнирите и преминава към вариант, при който станалият вече шампион Олимпиакос все едно е спечелил и Купата. Тогава той отива в квалификациите на Шампионската лига, а останалите в Лига Европа (вторият и третият - в третия квалификационен кръг, а четвъртият и петият - във втори квалификационен кръг).
 
Към момента Бербатов и компания са на четвърто място, но в страната прeдполагат, че отборът ще бъде наказан с отнемане на точки заради снощните ексцесии на мача с Олимпиакос, макар в турнира за Купата, което ще върне интригата за последните места, даващи право за участие в евротурнирите.
 
Припомняме, че договорът на българина изтича в края на сезона и всичко дотук минава през евентуално продължаване на контракта му. 

Димитър Бербатов не игра в снощния скандален двубой на ПАОК с Олимпиакос заради контузия, от която трябва да се възстанови до началото на април.

 ОЩЕ ЗА ДРАМАТИЧНИТЕ СЪБИТИЯ В ГРЪЦКИЯ ФУТБОЛ - ТУК !!! 
 Представянето на Бербатов в ПАОК - ТУК !!!