Турнирът за Купата на Гърция приключи на фаза полуфинали и няма да бъде продължен. Това стана ясно след днешната среща на министъра на спорта Ставрос Контонис при премиера на южната ни съседка Алексис Ципрас.

Решенията бяха взети заради ексцесиите на снощния двубой между ПАОК и Олимпиакос, на които фенове на домакините нахлуха на терена, недоволни от серия съдийски отсъждания.

"Правителството осъжда насилието и зверствата по стадионите. Ще работим за ликвидирането на тези антисоциални явления. Нужно е всички отбори да осъзнаят отговорността си. В името на социалния мир решихме да прекратим провеждането на турнира за Купата на Гърция", се казва в изявлението на Контонис. 

Турнирът за Купата на Гърция вече е бил прекратяван, макар по време на провеждането на финала. През 1962 година Олимпиакос и Панатинайкос не излъчват победител заради ексцесии по трибуните.

Припомняме, че Димитър Бербатов не игра в снощния скандален двубой на ПАОК заради контузия, от която трябва да се възстанови до началото на април.

 ОЩЕ ЗА ДРАМАТИЧНИТЕ СЪБИТИЯ В ГРЪЦКИЯ ФУТБОЛ - ТУК !!!