ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Българският нападател на Фулъм Димитър Бербатов даде интервю за официалната програмка за предстоящия мач с Нюкасъл. В 22:00 часа тази вечер Митко се изправя срещу любимия си отбор от детските си години. Мачът на "Крейвън Котидж" е последен от 16-ия кръг във Висшата лига. Бербо и съотборниците му навлязоха в лоша серия, като в последните 7 срещи така и не успяха да запишат успех и заемат 13-ото място във временното класиране с актив от 17 точки, колкото има и Нюкасъл.

В интервюто си за официалната програма преди домакинството на "свраките" Бербо разказва какъв стил на игра предпочита.

"Обичам да играя красив и елегантен футбол. Това е философията ми още от ранна възраст. Така играя и такъв трябва да бъде футболът според мен. Много футболисти имат подобен стил. Това искам да гледам - красотата", споделя Бербатов.

"Не обичам играчите, които тичат като луди по терена. Има мачове, в които топката просто прелита от едното наказателно поле до другото. Боли ме врата да се извъртам и да гледам такива срещи. Това за мен не е футбол", добавя 31-годишният нападател на "котиджърс".

На официалната интернет страница на Фулъм пък презентират по интересен начин Бербатов - "Той не дава много интервюта. Българинът дойде в отбора през август от Манчестър Юнайтед и много специалисти го обявиха за трансфера на сезона до този момент."

3_1.JPG