Голмайстор №1 в историята на националния отбор на България Димитър Бербатов използва празничните дни, за да покаже на феновете и последователите си в социалните мрежи една от най-ценните си вещи. Бербо показа българското знаме, което гордо се е развявало над стадион „Олд Трафорд“ по време на престоя му в Манчестър Юнайтед. Флагът е подписан от всичките му съотборници при „червените дяволи“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Да, хора, идва краят на годината и всички се връщаме към изминалите такива. Искаше ми се само да ви покажа една от най-специалните придобивки, които притежавам. Това на снимката е българският флаг. Той се развяваше високо над трибуна „Сър Алекс Фъргюсън” заедно с всички останали знамена. Когато дойде времето да си тръгна, помолих всички мои съотборници да се подпишат на него и го взех със себе си у дома!

Като горд българин флагът винаги ще ми напомня, че дори и да бях от малка държава, успях да достигна своя връх, моят планински връх. Над него гордо се вееше българското знаме. Преследвайте мечтите си, хора...“, написа Бербо в социалните мрежи.