Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази оптимизъм в това, че “червените дяволи” ще се класират за осминафиналите на Шампионска лига. Тази вечер британците гостуват на коравия РБ Лайпциг и ще продължи напред и при равенство.

"Уверен съм и вярвам, че Юнайтед ще се класира. Разбира се, леко съм притеснен, защото Лайпциг е добър отбор и едва ли някой си мисли, че няма да създадат проблеми на червените дяволи. Всеки мач е различен и онова 5:0 на "Олд Трафорд" няма значение. Германците имат страхотен треньор и добър отбор. Но според мен ще бъде изключително трудно за тях да стигнат до победата. 

Проблемът е защо Юнайтед чака последния мач, за да си свърши работата? Ако тимът на Оле отпадне, ще бъде разочароващо, но не и провал. Но чувството да зависиш от резултат в един мач не е приятно. Сигурен съм, че Юнайтед ще бъде нервен. В момента отборът е като влакче в увеселителен парк, както беше и през последните няколко сезона", каза Митко в рубриката си за световен букмейкър.

Юнайтед разби Лайпциг на "Олд Трафорд" с 5:0, но след това допусна две загуби (в Истанбул и срещу ПСЖ в Манчестър) и шансовете му за прескачане на групата намаляха.