Димитър Бербатов потвърди, че води подготовка с Берое. БЛИЦ първи разкри новината вчера, а впоследствие звездата се показа от тренировъчния терен в Банско. 

Бербатов публикува стори на официалния си профил в "Инстаграм". 38-годишният нападател показа как "разцъква" с треньорите Александър Томаш, Тодор Кючуков и Константин Мирчев. 

Днес пък бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед показа страхотни кадри, които е заснел докато е на туризъм из красивата планина Пирин. Звездата е в компанията на тримата треньори на Берое. Всички са голи до кръста, а фенките на Бербатов остават с пръст в уста...

Докато снима видеото обаче, Бербатов е скастрен от Томаш, който е стотина метра пред него и му се провиква: "Айде, бе, какво снимаш!", приканвайки го да тръгва нагоре след тях.

Бившият голмайстор на английската Висша лига не пропусна и този път да покаже на почитателите си в социалната мрежа колко красива e България.  

Към публикацията си Бербатов отбелязва английската версия на най-голямото мъжко списание "Men's Health" с текст: "Вие сте добре дошли", отправяйки предизвикателство към смелчаците от Острова също да се пробват по прекрасните (и доста изморителни) маршрути из Пирин и България.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)