Димитър Бербатов се присъедини към подготовката на Берое, научи БЛИЦ СПОРТ.

Звездата от днес е при отбора на лагера в Банско и сутринта е тренирал под ръководството на добрия си приятел Александър Томаш, видя наш човек в планинския курорт.

38-годишният бивш голмайстор на Манчестър Юнайтед и английската Висша лига отново ще поддържа форма с Берое и с богатия си опит ще се постарае да помогне на футболистите на тима от Стара Загора.

Бербатов не е играл в официален мач от март 2018-а, когато се раздели с индийския Керала Бластърс. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Напоследък отново се породиха слухове, че може би е сложил край на състезателната си кариера. "Дали Митко ще обяви скоро край на кариерата си? Ще го направи, когато сърцето му го поиска", коментира преди два дни пред БЛИЦ мениджърът му Емил Данчев

Това е поредният случай, в който Бербатов се присъединява към Берое, за да поддържа форма докато е без отбор. Звездата е много близък с треньорския щаб на тима от Стара Загора начело с Александър Томаш. През зимната пауза Бербо дори беше със заралии на лагера в Турция. 

На този етап не е ясно дали той ще вземе участие в следващата контролна среща на Берое. Тимът се изправя във вторник срещу азербайджанския Сабаил.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019

Бербатов при предишните му изяви с екипа на Берое: