"Така се случиха нещата, че никога в кариерата си не съм идвал да играя във Велико Търново. Но сега гледам Етър как се справя заради Краси Балъков и им желая само успехи". Това коментира Димитър Бербатов при гостуването си в старата столица. 

Звездата беше във Велико Търново за представянето на автобиографията си "По моя начин". При гостуването си в "Клуб 7" близо три часа Бербатов разказва за себе си, за книгата си и раздаде стотици автографи на почитателите си, голяма част от които бяха и деца. Председателят на Националния фенклуб на Манчестър Юнайтед Емил Йорданов пък му подари специално рисувана за него картина на художника Христо Панев.

"Едва ли има нещо, което не е казвано за Балъков. Аз съм играл с него, няма да забравя, че той беше човекът, който ми центрира за гола, който вкарах на Петер Шмайхел. Краси винаги се е държал много добре с абсолютно всички в националния отбор. Продължавам да поддържам контакт с него и когато се видим, винаги ми е готино. Следя изявите му като треньор в момента и се радвам много, желая му успех в треньорската работа", каза Бербатов.

"Що се отнася до домакините от фенклуба на Манчестър Юнайтед, видях дори повече, отколкото си представях. Дано нашият български клуб излезе още по-напред в класацията на фенклубовете, тъй като този отбор си заслужава да го подкрепяш. Аз съм играл в него и се надявам някой ден друг българин да успее да облече екипа на Юнайтед. Само адмирации, винаги е хубаво да има такова място, което да събира хората заедно, да ги сплотява, да гледат и обсъждат мачовете", коментира бившият голмайстор на "червените дяволи".

"Посрещането ви беше фантастично. Наистина се чувствам поласкан от начина, по който ме посрещнахте и сърдечно ви благодаря!", обърна се към стотиците си почитатели Димитър Бербатов.