Бившият капитан на българския национален отбор по футбол - Димитър Бербатов сподели, че е искал да бъде "по-отворен" към съотборниците си в Манчестър Юнайтед след трансфера от Тотнъм.

„Ако можех да се върна и да променя едно нещо, то би било да бъда по-открит и по-малко срамежлив и затворен в себе си“, заяви 39-годишният бивш нападател на Манчестър Юнайтед.

„Това би ми помогнало да се интегрирам веднага в тима, а да не ми отнема известно време. Аз бях същият в Тотнъм и може би бих искал да променя това, но вече не е възможно. 

В Манчестър всички бяха все така приветливи. Дори да не говориш много, защото си срамежлив или притеснен, все още можеш да се научиш, а аз се учех от тези играчи, защото те бяха шампионите. Усетих, че най-накрая съм успял. Бях щастлив, но в същото време си мислех: "О, боже, какво правя тук?“, каза още Бербатов.

„Това понякога може да ви попречи да покажете на какво наистина сте способни. Но Сър Алекс Фъргюсън беше страхотен с всички. Той знаеше как да говори с всеки играч поотделно. Той никога не ме помоли да се променя, което е хубаво", завърши футболната ни звезда.