Очакванията Димитър Бербатов да играе утре срещу Норич изглежда няма да се потвърдят. Българският нападател на Фулъм се хвана за главата, след като разбра, че отново трябва да минава късен фитнес тест, който да определи дали ще може да излезе на терена. Гостуването на Норич от 18-ия кръг на Висшата лига е утре от 17:00 часа.

Мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн сподели, че ще разчита на Бербатов, само ако преди това българинът премине късния фитнес тест. Специалистът обясни, че Бербо има контузия в слабините и е под въпрос за визитата на "канарчетата".

Мюленстийн не смята да рискува с пускането му в игра, както беше и при поражението с 2:4 от Манчестър Сити. Спецът все пак се надява, че ще може да разчита на звездата си.

Бербо реагирал добре на лечението и се очаква поне да попадне в групата за двубоя с Норич. Фулъм се нуждае от задължителна победа, за да улесни борбата си за оцеляване във Висшата лига. Под ръководството на Мюленстийн „котиджърс“ записаха три загуби в четири мача. В момента тимът от Лондон е на предпоследното 19-о място с едва 13 точки в актива си.

Както вече стана ясно, Бербо е пред раздяла с Фулъм, а БЛИЦ вчера разкри горещата новина, че Арсен Венгер вече го е потърсил.