Димитър Бербатов го е ударил на здрава глезотия, след като построи новата си къща. Палатът на Митко в столичния квартал “Бояна” е напълно готов, а двамата с Елена вече са пренесли всичкия си багаж там от кооперацията, която обитаваха на булевард “Бъкстон”. Те ще отсядат в новото си жилище, когато са на родна територия.
 
Най-нестандартното в палата на Бербатов и семейството му е таванското помещение. То е превърнато в нещо като киносалон, разбра БЛИЦ. Стените са изцяло в черно, а на една от тях е поставен огромен 3D телевизор. Под него се кипри Blu-Ray плеър. На съседните две стени има още два телевизора, но с малки размери на екрана. По средата са поставени фотьойли и дивани, на които да се разположиш удобно и да зяпаш телевизия, накъдето се обърнеш. Там обаче ще се гледат предимно филми, тъй като Бербатов е известен киноманиак.
 
“Тук ще отмарям и ще се наслаждавам на любимите ми филми. Ще каня само най-добрите ни приятели, за да гледаме най-новите неща, които са излезли. Киното е моята голямата ми страст”, признава Димитър.