Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе щастлив след победата с 3:2 над Блекпул. Той реализира два от головете за “червените дяволи”. Бербо призна, че появата в игра на Райън Гигс и Хавиер Ернандес е в основата за успеха.
 
“Имаме самочувствието, че можем да спечелим мач, дори ако изоставаме с един или два гола. Сигурни сме, че ако вкараме един път, ще го направим поне още веднъж”, заяви Бербатов след мача.
 
“Първото полувреме не бе добро за нас. Блекпул се справи прекрасно и вкара два гола, а можеше да отбележи и още. След почивката всичко се промени. Ситуацията на терена се промени с появата на Гигс и Чичарито”, допълни българският нападател.
 
“Те влязоха в игра с цел да бъдат отбелязани голове. С това дойде и непобедимия дух на отбора. Трябва да продължим с успехите до края на сезона и да завършим на върха. Не бива да подценяваме нито един противник”, спобеди Митко.
 
“Аз лично се надявам, че това няма да е най-добрият ми сезон в Манчестър Юнайтед. Според мен най-силните ми изяви за клуба тепърва предстоят”, обяви с оптимизъм Димитър Бербатов./БЛИЦ