Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов даде интервю, в което коментира жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, който противопостави бившия му клуб ПАОК на Левски. Пред „Тема Спорт“ Бербо даде „сините“ за пример и посочи слабост на ЦСКА.

„Стискам палци за всички български участници в евротурнирите. Тежък жребий е, но е важно отборите да проведат подготовка и да са максимално готови. Много е важно футболистите да имат вътрешна мотивация и амбиция да искат да побеждават в тези мачове“, заяви Бербатов.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Станимир Стоилов и хората от административното управление на Левски успяха да направят и невъзможното, за да може Левски да играе по начина, по който всички фенове на тима искат. Мисля, че самочувствието им след спечелването на Купата ще е бонус и ще им даде допълнителни сили срещу ПАОК", коментира кандидатът за президент на БФС.

"Левски трябва да е пример за останалите! Това е начинът, по който българският футбол може да стане по-привлекателен за чуждестранни инвестиции. Когато стадионът винаги е пълен, когато отбор, треньор и администрация гледат в една посока, това привлича интереса на инвеститорите. Доказва, че един клуб в България може да прогресира и без да бъде зависим само от чуждестранни футболисти и голям бюджет“, добави рекордьорът по голове за националния отбор.

„Нямам преки наблюдения върху Македония Гьорче Петров и не мога да кажа как играят, но ЦСКА трябва да е максимално концентриран, защото видяхме, че през миналия сезон имаше колебливи мачове. Сега е моментът да се покаже, че „армейците“ са се отървали от тази несигурност, и да изиграят два силни мача, за да продължат в следващия кръг. Въпрос на концентрация е да не се допускат твърде много грешки по време на мача“, призна Димитър Бербатов.