Димитър Бербатов смята, че Левски има сили да елиминира ПАОК във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Бившият нападател на тима от Солун коментира престоя си в Гърция, както и за някои особености на клуба от стадион "Тумба". Той изигра общо 17 мача за ПАОК и вкара 4 гола през сезон 2015/2016. 

Бившият нападател на ЦСКА не само даде съвети на Левски преди мачовете с гърците, а и похвали "сините" и по-специално Станимир Стоилов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"В момента ПАОК има добър състав. Мисля, че шансовете са 50 на 50, въпреки големите финансови възможности на гръцкия клуб, които са благодарение на собственика Иван Савидис. Те могат да си позволят да закупят по-скъпи и по пътя на логиката по-добри футболисти, но във футбола, много добре знаем, че това невинаги е гаранция за успех в определен мач. Левски трябва да обърне внимание на Куртич (б.р. - словенецът Ясмин Куртич) в средата на терена, който в същото време беше голмайстор на отбора през миналия сезон с 18 попадения", обясни наблюденията си бившият ас на гръцкия гранд. 

Грък от България предаде Левски на ПАОК

Бербатов сподели и впечатленията си от Левски. “В момента има голямо обединение на фенове и клуб. Станимир Стоилов успя да въведе нов ред и да създаде необходимата атмосфера за положителните резултати на отбора в последно време. Имайки предвид, че стадионът на Левски ще бъде пълен в първия мач, може да се постигне добър резултат преди реванша. Всичко е възможно”, коментира Бербатов. 

Той взе отношение и по казуса с публиката за двата двубоя. “Правилно е да няма гостуващи фенове. Колкото и да си говорим за ред и сигурност, на “Тумба” се усеща напрежение във въздуха”, каза още бившият национал.