Димитър Бербатов ще зарадва лично част от дарителите, купили билети за благотворителния футболен мач на 14 юни. В неделя (28 май) след 13 часа голямата звезда на българския футбол ще се срещне с фенове в центъра на София. От днес (26 май) до неделя от 11 до 21 часа в Raffy Bar&Gelato на бул. „Витоша“ 18 ще работи специална каса за билети за предстоящия грандиозен спектакъл. Всеки желаещ ще може да вземе на място пропуск за голямото шоу с участието на куп световни звезди. А в неделя първият българин, голмайстор на английската Висша лига, ще раздаде автографи на дарителите за по-доброто бъдеще на България.

На 14 юни звездната селекция на Бербатов се изправя срещу звездната селекция на носителя на „Златната топка“ Луиш Фиго пред българска публика. Мачът е организиран от фондация „Димитър Бербатов“. Всички събрани средства са за каузата на фондацията – талантливите деца на България.

Билети за Мача на годината може да купите и онлайн от eventim.bg, както и в мрежата в цялата страна – в билетния център на НДК и в касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, в Office1, Orange, „Технополис“, Usit Colours и в Български пощи.