Ексцентричният бивш съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, също вече е в София за предстоящия утре благодатворителен мач на "Васил Левски". Французинът пристигна с четирима свои приятели, споделяйки, че компанията иска да опознае българската столица. 

"Малко се чувствам стар, но винаги съм в кондиция. Когато участвам в подобни мачове, гледам да съм във форма. Така показвам уважение към хората... Ето, сега отново съм на мач. Берба, жена ми ще те убие!", обясни през смях Евра.

Малко по-късно на летището се появи и легендата на Тотнъм Роби Кийн. "Огромна чест е за мен да бъда тук. С Бербатов сме много добри приятели. Имахме отлично партньорство в Тотнъм. Останахме добри приятели. Както на терена, така и извън него имахме отлично разбирателство. За мен е огромна чест да дойда в България и да присъствам на това невероятно събитие. Ще показа своята магия и това, което все още не съм забравил", каза Роби Кийн.

"Благотворителната кауза на мача е много близка до мен. Футболът обединява, той е универсален език, на който говорят всички", каза още нападателят, добавяйки, че се намира в добра форма. 


*Снимки: LAP.BG
 

ОБЯВЕНИТЕ ОТ БЕРБАТОВ ИГРАЧИ ЗА UNITED STARS
Райън Гигс
Пол Скоулс
Гари Невил
Неманя Видич
*
 Едвин ван дер Сар
Патрис Евра
Христо Стоичков
Стилиян Петров
Mартин Петров
Красимир Балъков
Роби Кийн
Рио Фърдинанд
Фил Невил

Треньор - Мартин Йол

OБЯВЕНИТЕ ОТ ФИГО ИГРАЧИ ЗА ALL STARS
Роберто Карлош
Робер Пирес
Франческо Толдо
Йенс Леман
Мичел Салгадо
Деко
Максуел
Нуно Гомеш

Дуайт Йорк
Гайска Мендиета
Иван Кордоба
Предраг Миятович

Давид Трезеге
Кристиан Карембьо
Яри Литманен
* Луи Саха

Треньор - Аврам Грант

* Бербатов покани и девет млади български футболисти. Подробности - ТУК!