ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Елена дърпа здраво юздите в къщата на Бербатови. 34-годишната дама коли и беси, макар че Димитър е този, който вкарва големите пари. Или по-точно – всичките пари в семейството.
 
Случилото се с името на втората дъщеря на Елена и Митко е най-малкото доказателство за това. БЛИЦ припомня, че до последния момент майката на нападателя се надяваше детето да бъде кръстено на нейното име – Маргарита. Но след хиляди драми момиченцето получи със закъснение името Елиа.
 
Дали Бербатов наистина е мъж под чехъл? Малко известен е фактът за категоричния отказ на Елена той да си купи яхта. Както е известно, Бербо е притежател на шикозен апартамент в курорта Слънчев бряг и от две години насам иска да стане собственик на малък, но луксозен кораб. Елена обаче успяла да разубеди любимия си, въпреки че Димитър мечтаел от малък един ден, когато порасне и спечели много пари, да се вози на яхта. Аргументът на Елена бил следният - колкото и пари да имаш, не трябва да си позволяваш всички прищевки, а да умееш да спестяваш.
 
“Този случай в никакъв случай не говори, че Бербатов е под чехъл. Напротив – той има нужда от такава жена като Елена, която знае как да го озапти и да го постави на място. Да сте чували Бербо да си пръска парите насам и натам? Няма и да чуете. Защото до него има жена, която го контролира в положителния смисъл. Но у нас нещата се приемат винаги през една изкривена призма, според която такива примери означават, че мъжът е попаднал под чехъла на половинката си”, защитават Бербатови техни приятели.   
 
Злите езици обаче контраатакуват с нежеланието на Елена да комуникира с родителите на Митко. Както и със забраната той да говори в нейно присъствие за жени, с които е имал каквато и да е връзка в миналото. Малко хора знаят, че Елена е болезнено ревнива. И поради тази причина Димитър изтрил от телефонния си указател номерата на повечето жени, с които е бил просто добър приятел.
 
Нещо повече – 34-годишната дама ограничила кръга от приятели, с които Бербатов поддържал контакт от години насам. Не искала да излиза на нито едно от партитата, които се организираха в Манчестър Юнайтед в периода, в който Митко играеше на “Олд Трафорд”. По същия начин реагирала и след трансфера и преместването му във Фулъм.
 
Ненапразно сърбинът Неманя Видич, който си пада по живота, постоянно бъзикал Бербатов, докато двамата бяха рамо до рамо с екипа на “червените дяволи”: “А бре, брате, нема ли да я видим тая твоята Елена? Ти ли я криеш или тя не желае да излиза? Няма да я изядем, споко!”. Друго, което правило впечатление на сърбина и съотборниците му, е че Бербатов винаги си тръгвал първи на купоните. Постоявал най-много по 30-40 минути, след което на бегом се прибирал в дома си. При което следвал задължителният бъзик: "Давай, давай, че те чакат на вратата!"
 
В България всички знаят, че Елена не обича камерите и показността. И затова никой няма да я види на публично място да се движи заедно с Бербатов. Да не говорим за поява на светски събития, където даже и Бербо не стъпва – пак след настояване на половинката му.

"Вижте, ако не беше Елена, днес Бербатов щеше да е прахосал парите си. По-добре с Елена, отколкото с разни Златки и Николети, които са като пиявици!", не спират да бранят Митко от най-близкото му обкръжение.