ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Димитър Бербатов стана баща на малка дама за втори път, но момиченцето още е без име. Половинката на футболния ас – Елена, роди снощи в столичната клиника “Свети Лазар”. Малката красавица тежи 3 кг и 400 грама, но родителите й не са измислили как ще се казва.
Новината потвърдиха пред БЛИЦ два източника.
 
“Нещо се чудят и маят. Бербатов държи малката да бъде кръстена на майка му Маргарита, но Елена е против”, съобщиха близки до Маргарита Бербатова.
 
“Да, имаме едно новородено бебе при нас, но то, поне до момента, няма име. Доколкото разбрахме, тази вечер майката ще ни каже какво е последното и окончателно решение относно името и ние ще го впишем в документацията. Засега обаче – 14 часа, нямаме информация. По принцип рядко се случва да се забави името, тъй като хората предварително са си избрали как да се казва детето им. Но има и изключения”, заявиха пред БЛИЦ от клиниката “Свети Лазар”.
 
Припомняме, че вестник “ШОУ” в един от предишните си броеве разкри за големия проблем относно името на втората дъщеря на Бербатов.
 
Самият Бербо пък е пристигнал още снощи в България и според непотвърдена информация даже е присъствал на раждането на рожбата си. От “Свети Лазар” обаче не пожелаха да отговорят на въпроса дали футболистът се е намирал в родилното отделение.
 
Митко е получил разрешение от мениджъра си във Фулъм Мартин Йол да се прибере до София. Следващият шампионатен мач на лондончани е тази събота, когато те гостуват на Сток Сити.
 
“Спокойно, не правете драми. Ще изберем име. Засега дъщеря ми се казва...Димитрова Бербатова”, твърдял нападателят, след което със сериозен тон добавил, че вариантите за името на второто му дете са три и най-късно до края на вечерта ще изберат един от тях.